på begäran.....

Fick ett påpekande häromdagen angående bloggen, och att det inte uppdateras så flitigt här precis. Och det är ju sant, men med sommarens alla aktiviteter och plötsligt även en dagisinskolning för Hedda så springer tiden och man får ingen över till bloggande och annat.

Yra ligger iallafall i hårdträning för stunden, då hon snart ska ställa upp (tillsammans med husse, mattes tävlingsnerver är inte att lita på, tränar hellre) i lydnadstävling klass 1. Detta är mest på grund att vi blivet utmanade av min bror att ställa upp och då måste man ju såklart försöka. Tror att det kommer gå hyfsat, det är ju ändå första gången så man får se det som en erfarenhet vare sig det blir bra eller ett lite sämra resultat.

Vi har nog rätt bra koll på momenten men läggandet under gång och apporteringen är fortfarande lite klurigt, (eller bara tråkigt kanske om man frågar Yra)

Vi kom hem från Turkiet förra veckan, och under vår semester fick Yra åka på kollo hos Mia & Castro, det tyckte hon var toppen, förutom att Castro piercade henne i kinden och örat i samband med att hon tänkte smaka lite på hans mat, han är tydligen lite känslig för romatiska middagar i samma matskål ;) och Mia har varit helt fantastisk som tagit hand om våran chokladpralin under tiden vi varit borta, tack tack Miafia!!




Kommentarer
Postat av: Nilla

Men när är tävlingen?? Yran har legat i hårdträning rätt länge nu ;)

2010-10-01 @ 14:38:30
URL: http://myopera.com/NillaoFilippa

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0