igår

var matte och Yra hemma eftersom inte matte var riktigt kry.. så vi hade sovmorgon tillsammans och mös.. Yra var på sitt trötta humör igår och sov och åt mest... detta varade ända tills matte bestämde sig för att lägga sig på gräsmattan och läsa en bok medans (trodde matte) Yra kunde fortsätta sin tupplur utomhus.
MEN liten dobermann ansåg inte sig behöva vila mera.. hon blev på LEKHUMÖR.. matte rusade in och hämtade en leksak så att hon hade någor att roa sig med, Yra la huvudet på sned ( som en varg i fårakläder) och såg söt ut, sen dök hon och försökte mörda mattes filt... efter att matte hade sagt ifrån 213 gånger och blivet arg 195 gånger blev hon trött och gick och la sig.. efter att passerat mattes huvud och bitit/dragit henne i håret....

Bara att inse att vi har en busig och tuff tjej.. men charmen tar över...

Efter detta sov hon igen och fortsatte med det i stort hela dagen... även i natt ända till 04:20 då matte fick gå ut på kissetur....

trots detta har vi fått världens mysigaste lilla hund till oss!!!!

Trevlig helg önskar vi!



Första Helgen

Den första helgen med Yra i vår familj har varit rolig och mysig på alla sätt.

Yra själv har nog tyckt att den varit ganska påfrestande men kul.

Igår fick vår lilla tjej vara med om en traumatisk upplevelse då hon fick träffa valpen Nilla ca. 4 månader. Efter att Yra nosat som hastigast på denna best fick hon fullständig panik, rusade n i huset, kissade ner halva köket och avslutade med att knocka sg själv rätt in i väggen.
Tog närmare en ½ timma innan hon tuffade till sig lte och faktskt vågade sig fram och busa med denna stora varelse!
Efter besöket av våra vänner + valp var hon helt slut och sov oavbrutet i flera timmar. 

Tyvärr hamnade tydligen sömnen på helt fel tid för henne, så hon väckte husse och matte 2 gånger inatt för att få gå ut och kissa lite, hade lite svårt att förstå varför dom inte ville busa och leka med mig efter utevistelsen, gav upp efter att tag och somnade om gott.

idag är jag med matte på husses jobb och hälsar på, lite utav ett skrämmande ställe tycker hon, valt att sova i mattes knä för stunden.

image2 


Nyinflyttad

I Torsdags hämtades en liten brun dobermanntik för att få bli tillskott i vår familj.

Här kommer ni kunna följa våra äventyr tillsammans!

Första bilturen påväg hem!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0