intensivt....

Ja just nu är vi inne i en intensiv period i livet, vi har för tillfället två hus nämligen, om m det inte räckte med tre barn, hund och firma hehe....

Vi ska ju då flytta till ett betydligt större hus för att vi alla ska kunna få lite svängrum. Så nu rivs det, spacklas, slipas, målas, tapetseras och grejas det för att få ordning på det mesta innan vi flyttar in.
Därav hinns det inte med så mycket bloggande, mattes blogg har uppdaterats en aning flitigare men knappt det heller .

Här är det mesta som vanligt annars, Yra har för tillfället valt att gå in i löp vilket inte kanske är till vår stora förtjusning men vad göra. Det vi ser som mest frustrerande är att det tillsammans med löpet blir kortslutning i hjärnan på henne, kommandon som "sitt", "ligg", "stanna" är raketforskningsnivå på enligt henne just nu... konstigaste är att "varsågod" fortfarande fungerar ;)

Hedvig som nu är dryga 5 månader har börjat tycka att det stora, bruna, mjuka saken som går omkring hemma och tvättar av henne med jämna mellanrum börjar bli ganska intressant. Det tycker Yra är TOPPEN, att få uppmärksamhet från ytterligare en individ passar henne perfekt. Häromdagen provade HEdvig tex att suga på Yras öra, som vid upptäckten av mig var helt plaskvått av bäbbadregel, Yra tyckte detrvar sååå mysigt.

Fått några härliga bilder på dom tillsammans som kommer här.

Ha nu en trevlig helg allesammans!!











RSS 2.0