YraSnygging

Karin och Veronica tog lite snyggingbilder åt oss på Yra, (Veronica var dessvärre inte helt nöjd med resultatet så det blir mer foton nästa gång vi ses), lägger ut de vi fick nu iallafall på vår bruna snygging!!

Tack för hjälpen !!!!












Valpträff i Nossebro

Jo, i Lördags var det dags för vår valpträff i Nossebro.  Tror vi sammanlgd var 18 dobermann också lille taxen då förståss, men för allas trevnad och framförallt hans liv skull satt han i bilen under sammankomsten.

Vi fikade/käkade smarriga mackor och umgicks en stund, sedan var det dax för "allvaret" då Peter dog igång ett ordentligt träningspass med oss och hundar vilket var hemskans kul och lärorikt. Jag och Hedvig fick dock sitta i skuggan vid sidan om planen och suga åt oss av utbildningen.

Veronica med dotter och "pappakrut"  kom också på träffen vilket inte vi hade en aning om, var väldigt roligt att träffa dom samt att få se Krut som är en riktig snygging.

Här kommer lite bilder.....


Yra, Peter, Freja
 
Yra försöker sig på en lekinvit till freja som inte ansåg henne så rolig alls...

Hedvig var ju också med såklart

Pappakrut

Hela gänget söker sig till skugga

Träning



Förutom Hedvig var dessa två yngst!


Gina från mammaFias Sista kull


Pustar ut



Karin & Tusse


Jeppe vaktar Krut


Varm Yra


taxvandrarhem...eller anstalt....??

jo,. taxen han bor kvar tills vidare.. föll sig ju så att hans matte & husse drog iväg på semester i dryga 2 veckor lagom tills att tiken därhemma äntligen slutat löpa.. så stackars Pascall han får stanna på vårt taxvandrarhem ett tag till.. Själv anser han nog mer att han kommit till någon slags anstalt, då han plötsligt måste gå i koppel och absolut inte får sova i sängen (trots att han gör tappra försök till att ta sig igenom kompostgaller ljudlöst, och faktiskt har lyckats flertalet gånger).
Han tycker att Yra är en relativt stor börda att bära då hon HEEEELA tiden vill leka, Pascall blir sur och nafsar Yra i läppen, vilket hon tar som lekinvit och så är en ond cirkel startat med sur tax och lektokig dobbis... rätt kul att se på faktiskt...

I helgen blir det valpträff med Yras kull i Nossebro.. ska bli hemskans skojigt, hoppas att så många som möjligt kan delta!!!

hejhej

inneboende....

jo, vi har en inneboende för tillfället.
Yra tycker att detta är kanonkul, 5 av 5 toasters.

Vår inneboende kanske inte uppskattar Yras sällskap fullt så mycket som hon upskattar hans, det kan man väl förvisso förstå då han får stå ut med hennes pussar, businviter och tass"klappar" i huvudet, som allt sammans kan bli aningen brutalt när man är DVÄRGTAX.

Pascall (tittar under lugg)


Yra vill leka, Pascall vill fly...


Flocken blev plötsligt större...

.. jo som säkert de fletsa, eller åtminstonde ni som även följer mattes blogg sett så har Yra flock utökats med en medlem... Det blev en liten tjej som ska bära namnet Hedvig.
Därav har det inte blivet så mycket bloggtid det senaste då det lilla knytet kräver sin uppmärksamhet :)

Yra har haft det väldans bra den här första tiden då både matte och husse varit hemma (under husses garantidagar) hon har fått en himla massa träning och promenader vilket hon uppskattat. Hon tycker däremot att Hedvig är en relativt underlig filur, men vill gärna pussa henne så fort hon får chansen, inte så ofta dock då husse och matte anser Yras pussar vara aningen för brutala för att hanteras av en 17 dagars gammal bäbis...men vi tränar på"försiktiga" pussar.

Ville med detta inlägg mest meddela att vi lever och att vi kommer fortsätta blogga så ofta tiden räcker till...


Kram från oss..





RSS 2.0