det våras

äntligen börjar man få en liten föraning om att våren kanske ändå eventuellt kommer dyka upp även i år. Bara att snön börjar försvinna från gatorna är upplyftande för humöret tycker jag, att sedan solen valt att berikas oss med sitt umgänge relativt ofta det senaste är skönt både för själen och humöret.

Hundträningen har ju helt klart blivet lidande denna vinter, men vi har gjort tappra förök med letaövningar i snön, budföring och annat smått och gott, när det inte varit närmare 25 minusgrader vill säga, då har varken vi eller Yra varit så aktiva utomhus.

Ju större Hedvig blir desto roligare tycker hon att det är med "sin" dobermann, det är helt klart hennes bästa leksak, kommer till och med före kökslådor och mammas handväska vilket annars ligger med på lektopplistan. Och det bästa utav allt är nog att hennes känslor är besvarade, Yra tycker det är sååå mysigt med lillalillmatte, främst att tvätta henne efter måltid!

I helgen ska Yra bo på pensionat, det gillar hon för då får man LEKA, hundarna rastas alltid lösa och detta gillar Yra skarpt, och i helgen är det inte mindre än 7 hundar förutom henne på plats, tror hon kommer sova en vecka när hon kommer hem. Matte, Husse och Hedda ska nämligen iväg på en miniweekend och lyxa på hotell!

Lägger ut lite bilder!










Kommentarer
Postat av: Nilla

Vilka underbara bilder! Snyggt halsband Yran fått med ;) Vad gullig hon är med Hedwig! Härligt att de kan ha så kul ihop!



Kan väl säga att den fysiska motionen blivit rejält lidande för Filippa i vinter. Visst har vi hållt igång med lydnads- och skyddsträning i vinter, men att gå långa promenader har det varit tunnsått med. inte bara p g a vädret, utan för att det blivit för tufft för lilla Mimmi också.



Många kramar och nospussar från oss!

2010-03-22 @ 10:03:50
URL: http://myopera.com/NillaoFilippa
Postat av: Nilla, Filippa och Mimmi

Grattis på födelsedagen Yra! Hoppas att du får en riktigt bra dag!

2010-03-23 @ 08:15:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0