snö snö snö

Ja, det är ju tydligt att denna vintern är här för att stanna. Att ha dobermann när minusgraderna sträcker sig till runt -20 är intgen höjdare, dom är ju ganska lättfrusna av sig.

Yra gillar snö, gräva ber sig i den och spåra efter diverse spännande saker under det tjocka vita täcket tycker hon är toppen, MEN inte igår, då det sa "plupp" och hon försvann ner i en driva och fick kämpa för att ta sig upp, Yra likväl som oss tvåbenta tycker att det räcker nu, hon försökte klättra på oss för att slippa åla sig över snön.

Men förra helgen barnen var här åkte vi till svalnäs för att grilla korv och promenera på isen, dimman låg tät, men det var vackert. Tog lite bilder med varierande kvalite´då vädret inte var så fotovänligt. Yra njöt och sprang av sig ordentligt!












Kommentarer
Postat av: mormor solweig

Stackars hund & barn de ser ju förfrusna ut!!

Mormor

2010-02-22 @ 22:18:47
Postat av: Karin

Jag anar en förkärlek för rutigt...=) Kram på er - hät är det snöstorm - igen...=(

2010-03-01 @ 09:39:45
URL: http://www.lissie.se/tusse
Postat av: YASMIN

Så jobbigt med snöööö! Gud, jag vill ha värme!

Och vilka söta barn på de sista bilderna (:

2010-03-01 @ 09:56:42
URL: http://yasseh.blogg.se/
Postat av: Nilla

Jag tycker också att det räcker med snö nu! Men inte Filippa ... Hon käkar den som godis :S och nu har hon äntligen kommit på att den är kul att klättra på, springa och bada i. Haha. Lillan är envis och följer efter Filippa överallt, vilket resulterar i djupa snöbad ibland.



Härliga bilder och bra fart på Yran :) Hon har riktig jetmotor till skillnad från syrran som tycker att man kan ta det lite lugnt ...

2010-03-01 @ 12:17:08
URL: http://myopera.com/NillaoFilippa

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0