Baconbaciller eller bara höstförkyldning!!!

Ja det kan man ju inte så noga veta i dessa grisinfluensatider, men faktum kvarstår, Jag och Hedvig är dunderförkylda, febriga och allmänt risiga.
På grund av detta kan inte vi träna med Yra denna veckan utan vara hemma och så får husse sköta aktiveringen, trist men det kan inte hjälpas.
Idag är sista tillfället av nosaktiveringen och i morgon blir det andra lydnadspasset av 10. Skojigt skojigt, om man nu är frisk och får vara med vill säga!

Yra har för övrigt varit en helg på skara hundpensionat igen, detta för att vi hade dop för Hedvig och samtidigt passade på att gifta oss, se bilder och mer från den dagen på mattes blogg, Yra tyckte att det var toppenroligt även denna gång, till och med så att det kanske var ÄNNU roligare än sist då en dobermannhane vistades där samtidigt så Yra fick en "jämnlike" att leka med. Dom hade rusat runt i skogen så det flög diverse pinnar och annat har vi fått berättat för oss. Så det var bara till att hålla armar och ben så att inget rök/gick av/skadades i farten :)

Se hela bilden





Kommentarer
Postat av: Linda & Deamon

Bacon är gööött :)



Inte kul att vara sjuk! Knapra c-vitamin!

2009-10-02 @ 11:09:38
URL: http://deamon.blogg.se/
Postat av: Nilla

Krya på er!!! Grattis till giftemålet! Så kul!!!

2009-10-02 @ 11:48:40
URL: http://myopera.com/NillaoFilippa

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0