pannkakor & träning

Igår var vi bjudna till Nickepick, Jennybus och Milleman på pannkaka efter jobbet, och därefter tog vi med oss svart och brun dobbis till brukshundsklubben för lite träning.

Yra som inte kan koncentrera sig på något annat än sin favvokompis när Nilla är i närheten är inge vidare träningsmässigt i dessa stunder, men efter många om men, arghetsattacker på matte och husse och byte från godis till leksaksbelöning fick vi henne att träna lite lydnad med oss. Nilla däremot skötte sig betydligt bättre och känner inte samma konstanta  lekbehov behov som Yra, även om jag tror att hon tycker det är ganska skoj hon med :) .
Var nog trots allt ett jättebra träningspass för vår lilla donna, och framförallt väldans smarriga pannkakor dom tackar vi hjärtligt för likväl som sällskapet!!

På måndag är det dax att åka till Partille för HDröntgen av vår tös, detta tillsammans med diverse kullsyskon, vet inte hur många vi blir (karin eller Nilla har ni mer info att delge månne ?)men det ska bli skoj att se dom andra i kulllen, + deras mattar & hussar!



Trevlig helg på er allihopa


Kommentarer
Postat av: solweig

Lycka till på måndag lilla Yran, var nu riktigt duktig så matte & husse blir malliga över Dig.



Kram Mormor

2009-03-29 @ 20:12:48
Postat av: Nilla

Hej på er!



Synd att jag inte läste tidigare, men ni upptäckte ju ändå vilka som kom ;-)



Vad kul det var att träffas! Sicken studsboll Yra är :-) Förstår att det inte är lätt att träna när bästisen är med! Filippa är lika hopplös när jag och Diana träffas för att träna med Filippa o Zmilla ...



Ha det fint! Kram!

2009-04-01 @ 14:23:38
URL: http://onasyrvaderfilippa.weebly.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0