besök på brukshundsklubben med nosarbete

Igår kväll åkte vi en sväng till brukshundsklubben för att se om dom hade några kurser att erbjuda nu i vår.. det hade dom eventuellt så dom skulle höra av sig.

Efter att ha småpratat lite med folket i klubbstugan tog vi ut Yra så hon fick scanna av området lite.. JÖSSES som hennes nos fick arbeta hihi... gick knappt få kontakt med henne överhuvudtaget dofterna tog totalt löverhanden, och som om det inte vore nog var det ju ANDRA hundar där som man INTE fick leka med... stackars Yran förstod ingenting... Matte fick tillslut köra några enkla lydnadsövningar med henne trots alla störningsmomenten, sen gav vi oss och åkte hem.. Yra somnade strax innan 21 och vaknade inte förrän husse drog upp henne ur bädden vid 6:30.. tog på krafterna tydligen :)

Bara att konstatera att vi behöver mer brukshundsklubbstid med fröken !!



Kommentarer
Postat av: Nilla

Vad roligt! Hoppas ni får gå någon kul kurs i vår! Känner igen det där med nosandet ... Filippa beter sig som en hanhund nu - nosar som attan i backen och sedan skvätter hon med ena benet i vädret. Har du hört talas om androgyna dobbisar?



Jag tror inte du behöver vara medlem för att gå på dobermannklubbens aktiviteter och jag kan varmt rekomendera dem, för det är superkul att träffa en massa andra dobbisar med ägare!



Kolla in hemsidan:

16.html" rel="nofollow">http://www.sdkvastralo.dinstudio.se/news16.html



Nästa gång är det prova på spår. Då lär ju Yra glänsa!



Kram från oss!

2009-03-10 @ 08:53:37
URL: http://onasyrvaderfilippa.weebly.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0