assistent i köket

Igår slutade matte och Yra jobba lite tidigare än vanligt... detta för att matte skulle hem och baka bullar och kransar.
Yra som tycker det är mysigt att vara hemma gick omkring och strosade, lekte lite med sin boll och naturligtvis satt ivägen för mattes fötter i största allmänhet (närhet är tydligen enormt viktigt för vår dobbis, helst ska hon sitta på ens fötter i köket så att man inte går någonstans utan förvarning, ifall hon skulle somna) så gick hon och kikade lite i fönstrerna och morrade på löv och annat som hon ansåg vara aningen hotfullt.

Det svåra när man bor i ett litet torp och har begränsat med "jäsytor" är att få saker ur vägen för dobbisnos, framförallt när dobbisnos verar kunna växa som pinoccios näsa för att nå saker. Yra ansåg nämligen att hon skulle vara första provsmakare på bullarna, och hon erbjöd sig även att slicka bort det kladdiga ägget som matte envisades med att "spilla" ner bullarna med.   Yra kunde inte förstå varför matte blev så upprörd när hon endast ville assistera på bästa sätt... inte alltid lätt att försöka vara "huslig" när man har hund,hihi




Yra långnos.........





Kommentarer
Postat av: Nilla

Hahaha! Jag vet en annan hund med väääldigt lång nos :-P Det ser riktigt gott ut, så man förstår att hennes nos blir lååång!

2009-03-25 @ 11:22:41
URL: http://onasyrvaderfilippa.weebly.com
Postat av: Anonym

Det är inte så konstigt om lilla Yran blir sugen när hon ser dessa goda bullar & kransar.

Kram MOr

2009-03-25 @ 20:58:37
Postat av: Anonym

Det är inte så konstigt om lilla Yran blir sugen när hon ser dessa goda bullar & kransar.

Kram MOr

2009-03-25 @ 20:59:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0