Valpträff i Nossebro

Jo, i Lördags var det dags för vår valpträff i Nossebro.  Tror vi sammanlgd var 18 dobermann också lille taxen då förståss, men för allas trevnad och framförallt hans liv skull satt han i bilen under sammankomsten.

Vi fikade/käkade smarriga mackor och umgicks en stund, sedan var det dax för "allvaret" då Peter dog igång ett ordentligt träningspass med oss och hundar vilket var hemskans kul och lärorikt. Jag och Hedvig fick dock sitta i skuggan vid sidan om planen och suga åt oss av utbildningen.

Veronica med dotter och "pappakrut"  kom också på träffen vilket inte vi hade en aning om, var väldigt roligt att träffa dom samt att få se Krut som är en riktig snygging.

Här kommer lite bilder.....


Yra, Peter, Freja
 
Yra försöker sig på en lekinvit till freja som inte ansåg henne så rolig alls...

Hedvig var ju också med såklart

Pappakrut

Hela gänget söker sig till skugga

Träning



Förutom Hedvig var dessa två yngst!


Gina från mammaFias Sista kull


Pustar ut



Karin & Tusse


Jeppe vaktar Krut


Varm Yra


Kommentarer
Postat av: Karin

Det var ju sååååååååååå kul att träffas!!!! "Bulan" Hedvig som kom ut ur maggen är ju bara ett underverk (särskilt fossingarna =) ) Varmt som i H är det ju fortfarande, inte riktigt min grej - längtar till hösten!!! Men, men - man är väl en viking???!!!! Kram på er, vi syns snart igen.

2009-06-30 @ 08:14:42
URL: http://www.lissie.se/tusse
Postat av: Nilla

Hej på er!



Vad kul ni ser ut att ha haft det!!! Synd att vi missade det :-( Men vi får ta igen det en annan gång ;) Måste ändå säga att det hade känts motigt att speeda hem 100 mil på en dag för att närvara. Semestern var ju MEGANICE den också :D



Vi hörs, och syns förhoppningsvis snart igen!

Kram/Nilla o Filippa

2009-06-30 @ 23:22:20
URL: http://onasyrvaderfilippa.weebly.com
Postat av: Veronica och Krut

Det var så kul att få träffas, och se den super trevliga donnan Yra!! Jeppe ser ju nöjd ut med Krut vid sin sida. Hoppas vi ses snart igen. Till dess lycka till med träninge, de såg så himla bra ut!! Och pussa om goa lilla Hedvig från mig och Vendela.



Kram

2009-06-30 @ 23:34:23
URL: http://www.zonsierraz.salltek.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0