Spårat


I helgen gick matte och husse lös på att spåra, blev som ett infall unde ren promenad... vi som inte ha någon direkt erfarenhet av spår (husse har gått en spårkurs för längesen och försöker leta i minnet efter hur han fick lära sig då, en del saker har dykt upp) testade efter bästa förmåga olika sätt att lägga spår och göra upplet och det visade sig att vår pralin är en riktig naturbegåvning när det gäller att spåra i skogen.
Matte, husse och Yra tyckte nog alla tre att detta var hur skoj som helst så aktiviteten utövades både lördag och söndag, och igår efter jobbet var vi tvugna att gå ut i mörkret i skogen eftersom vi hade inhandlat en spårlina på lunchen som tvunget skulle prövad....

Yra njuter av denna aktivitet till fullo, hon ligger som en rem längst marken och jobbar som tusan.. hundägandet är verkligen som roligast när man hittar aktiviteter som passar alla 3!!!

Hoppas vi får lite bilder nästa gång så jag kan lägga ut.



Yra har den senaste tiden börjat bli mer och mer behaglig att ha med på jobbet, tror att hon börjar inse att det inte är någon ide att försöka få igång matte och husse under tiden dom är på kontoret, utan att dom faktiskt är tråkigast i världen då.
Så hon ligger i besökstolen brevid matte, som numera är flyttad så att frökenbortskämddobbis även har utsikt ut genom fönstret och kan bli klappad av matte under arbetets gång/pauser....










Kommentarer
Postat av: Solweig

Vad duktigt hon är lilla Yran. Tassen är för go!!

2009-01-27 @ 15:21:13
Postat av: Catrine

Underbara bilder! Vilken fotograf det fanns i dig.

Kramis Catrine ♥

2009-01-27 @ 15:54:21
URL: http://catrineskreativasida.blogspot.com
Postat av: Anonym

Aha - en naturbegåvning på spår!!?? Vá kul!! =)

Både syrran och brorsan här i Tyskorna gillar också att använda gumminosen - de är som tjuren Ferdinand och blommorna - man HÖR hur de sniffar! =)

Jättefina bilder - tror det är fler som är en naturbegåvning... =)

2009-01-27 @ 19:19:03
Postat av: Karin

...mitt namn kom inte med ovan....

Närminnet!!!!?????

2009-01-27 @ 19:21:03
URL: http://www.lissie.se/tusse

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0