My dog Göteborg 2009

Idag har vi vart på utställning, klockan ringde redan vid 05-tiden i morse och vi packade in oss i bilen (efter att släpat upp morgontrött hund och gett henne lite frukost) hämtade Niklas, Jenny och Nilla och styrde kosan mot Göteborg.

Hade förmånen att i samband med utställning få träffa på både Yras kullsyskon, men också mattar och hussar till kullsyskon utan hund som var där av ren nyfikenhet, och även vår uppfödare Elisabeth var på plats, hemskans roligt att träffa allesammans.

Yra som inte har varit på utställning mer än 1 gång som liten valp i sommras tyckte att upplevelsen till en början var relativt obehaglig och skrämmande, detta berättade hon högt och ljudligt för ALLA i Göteborg med klagosång och skall, men så småningom insåg hon att´det var lönlöst och taggade ner några hekto!

När det väl var dax för att ställa ut var hon faktiskt riktigt duktig med tanke på hur lite träning hon hunnit få på momenten, dessvärre åkte fröken fräken ut på en 2:a, men matte och husse är ändå nöjda med kritiken, får ju inte glömma att vår tjej endast är 9 månader.

 hihi kolla Nilla i bakgrunden.



Såhär löd kritiken för Önas Yrväder Furia:

"Very good colored brown.
Good body and condition, decent neck and outline.
Head could be a little stronger, movement is erratic and a little narrow in front."


Så fröken behöver nog lägga på sig lite mer muskler och växa i kostymen.. men hon har ju tid på sig än.

Tack Niklas och Jenny för en trevlg dag, och ett extra tack till Jenny som har tagit så väl hand om och visat upp vår brunis idag.

Vår fröken är helt slut efter dagens äventyr och har haft dessa positioner sen vi anlände hem!





(Kommer fler bilder sesnare när matte inte är fullt så trött)


 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0