Inte alltid kul på jobbet...

.. som ni kanske förstått vid det här laget så "jobbar" Yra tillsammans med oss på dagarna. Hon är väl inte direkt administrativt lagd utan äter helst upp post-it lappar och annat om hon får chansen, pennor och allt kontormaterial som kommer för nära hennes nos kan med största sannolikhet räkna med att dess liv är över. Så vi får passa vad som ligger i dobbishöjd när vi inte är i närheten.

Yra trivs ganska bra på jiobbet, framförallt sedan hon fick en egen stol brevid matte alldeles vid fönstret/elementet där hon tillbringar relativt stor del av dagen med att sova, kolla ut genom fönstret och eventuellt skälla på förbipasserande som inte fått hennes tillstånd att visstas på området.



Men ibland blir fröken brun riktigt uttråkad..... detta resulterar i att hon prövar alla möjliga sätt för att få igång matte eller husse till eventuell lek, eller så leker hon med sin leksak själv och röjer runt som en tornado på kontoret...

Idag åkte kameran fram under hennes aktiva stund....

(den röda leksaken fick Yra när hon flyttade in hos oss förra året, den var då en tygfrisby utan fransar och inte en tygring med fransar)

 Försöker få igång husse





När inte husse vill leka väntas en stund på att någon roligare ska entra kontoret..

 matte då, kom igen... ououououhh



NIII ÄÄÄÄR TRÅÅÅKIGA!!!!

 deppig...

 leka med mig?



 















Tröttnat!!!!

Så kan en liten stund på jobbet se ut........





Kommentarer
Postat av: solweig

Stackars Yran kan hon inte få en ny leksak, det får bli något på 1 års dagen.Vem har sakt att det är kul på jobbet alla dagar.

Kram

2009-02-19 @ 17:37:44
Postat av: Nilla

Vilket charmtroll! Men jag kan förstå er om det är jobbigt ... Man vet inte om man skall skratta eller om man skall hålla sig för skratt ;-) Men jag skrattar i alla fall!

2009-02-22 @ 22:49:06
URL: http://onasyrvaderfilippa.weebly.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0