äventyr i jättadalen och födelsdagskalas.

I helgen åkte vi till Skövde på lördagen och strosade runt på stan en stund, åkte sedan för att fika hos mattes kompis Kicki, detta resulterade i att Yra fick vara i bilen ganska länge, matte & husse som hade aningen dåligt samvete hade bestämt sig för att stanna någonstans på vägen hem för att hunden skulle få sitt, så det blev ett sko/jackabyte på vägen (stövel bytte plats med graningakänga) och så stannade vi i Öglunda (http://www.vastsverige.com/templates/product____6248.aspx?prodId=42728) för att promenera lite i jättadalen. Vi trodde inte att detta skulle vara någon sådär jättejobbig vandring, VI TRODDE FEL, det visade sig att det var höjdskillnader utan dess like och massa snö att pulsa omkring i, men när vi väl kom upp och fick se utsikten var det helt klart värt det, rundan vi valde var även mycket längre än vad vi hade tänkt oss, och både vi + hund var helt slut när det var över, men jösses vilken naturupplevelse.
Matte fick även uppleva att hennes kropp plötsligt har mycket mer att bära på än innan och kände sig som 150 år ungeför när hon nådde toppen.... men det var bara att traska på ( var för övrigt inte smidigare nedför)
Under hela promenaden svor matte sig även fördärvad över att kameran låg kvar i bilen och INTE var med på detta vackra äventyr, skit oxå!

Kameran var däremot framme under söndagen då det var kalasdax på knektängen, Yra  fick inte vara med  i köket utan var instängd bakom kompostgaller i sovrummet, det tyckte hon INTE om, men då brorsans sambo är gipsad efter knäskada var det inte äge att ha en översocial dobbis med vid fikabordet... Yra blev tjurig tonåring och la sig i matte & husses säng, fastän att hon VET att hon inte får...

 Uppror

 snääällla kan jag inte få vara med....



På kvällen när gästerna hade åkt hem till sitt och det var undanplockat började matte med lite matlagning, under tiden tortillan blev färdig tänkte matte kika lite på tv (observera att hon är läcker i förklädet) Yra tyckte att det var ett ypperligt tillfällen att pussa/busa/leka med matte.. och husse kom med kameran snabbt som tusan eftersom matte höll på att garva ihjäl sig när Yra kittlades!!!







Kommentarer
Postat av: Nilla

Söta busungeYra :-) Vad charmig hon är!!! Jag trodde aldrig att Filippa skulle komma på inkallning under de förutsättningarna heller, men hon imponerade! Känns som några poletter har ramlat ned den senaste månaden.



Lycka till med "lilla" underbara Yran!

2009-02-23 @ 12:08:03
URL: http://onasyrvaderfilippa.weebly.com
Postat av: Solweig

Härliga bilder

Kram Mor

2009-02-23 @ 21:02:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0