vet.besök och BKträning avklarat

tanden var det ingen fara med.. utan vet. (som även var tanspecialist) tyckte att Yras tänder såg jättefina ut, vilket var skönt för matte och husse att få bekräftat. Han kollade över hennes allmäntillstånd och det fanns inget att anmärka...
Yra tyckte för övrigt att det var toppenkul att komma till vet. men hon var dock lite av en aning stressad av miljön, men hon störtade in genom dörren till kliniken som om hon var skjuten ur en kanon och ansåg att det var hemskans spännande att komma dit iallafall.



Aningen trött av dofter och intryck när vi lämnade vet.kliniken kastade hon sig ner och vilade i bilen påväg mot brukshundsklubben, tydligen räckte denna färd för att YrtPyrt skulle hinna ladda om batterierna och när vi kom fram var hon pigg som en nötkärna och halvgalen som vanligt vid ankomst till BK. Trots detta gick träningen TOPPENBRA denna gången, platsliggning, inkallning, hinderhopp och alltihopa, IMPONERNADE av våran fröken och vi kände oss sådära extraextranöjda när vi åkte hem (husse var självfallet duktig han med som var lika delaktig han i det hela)!!!!
Sådanna saker som gör allt slit och tränande med hund värt mödan !!!!

Se hela bilden



 
Trevlig helg om vi inte hörs mer innan dess......

Kommentarer
Postat av: Nilla

Vad skönt att det gick så bra hos veterinären! Och vad kul att träningen går sååå bra!!! Vi kanske möts på en tävlingsplan framöver ;-)



Ha en riktigt trevlig helg i solen, själv skall jag till högskolan imorgon ...

2009-04-24 @ 22:51:07
URL: http://onasyrvaderfilippa.weebly.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0