tandfen har snott en litenliten bit....

när Yratanpyrtan var en liten valptös bet hon av en litelitenpyttebit av sin hörntand som knappt är synligt om man inte dyker in i munnen på henne, (tandfen var tydligen olöst sugen på en bit av denna tand.).. vi har dock under en av dessa djupdykningar upptäckt att det finns en mörk fläck på den avbitna tanden och därav ska Yra på undersökning i morgon hos vetrinären kl. 16:00.
Vi har inte berättat för Yra att hon ska dit än, då hon kanske blir onödigt uppstressad av informationen :)

I morgon ska vi återigen iväg på allänlydnadskursen, ska bli himla skojsigt, även fast jag bara är bisittare och fikasällskap så är det hemskans skoj och inspirerande med kursen! (hoppas även på att det blir solsken så det blir en behaglig stund)

hejhej....

Kommentarer
Postat av: Karin

Jag tror inte att det är någon fara med tandsebissingen - ni ska se hur Tusse ser ut i munnen... Det är inte så nyttigt att ta lyra med munnen när ungarna kastar sten... Bla.

Ska bli kul att ses igen!

Håll igen - och förslagsvis kan kork vara ett alternativ!! =P

Kram

2009-04-22 @ 16:01:20
URL: http://www.lissie.se/tusse
Postat av: Nilla

Hur går det med magen? Hoppas att det inte är allt för jobbigt!?



Hoppas allt går bra hos veterinären! Vad spännande med kurs igen :-) Vi ska iväg på söndag ... Har inte varit där på 2 v och träningen har väl inte varit prio ett så här i tentatider. Får nog ta mig i kragen och köra en stund på fotbollsplanen.



En bamsekram från mig och syster Yster

2009-04-22 @ 18:22:29
URL: http://onasyrvaderfilippa.weebly.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0