ensamma tjejer...

.. jag och Yra har varit helt ensamma hemma under 3 dagar, i ren kvinnor-kan-anda har vi själva skött vedhämtning, spiseldning och hundträning/promenader + arbetet på dagarna. Men vi saknar husse båda två.. minussaldo i flocken är aldrig något att eftersträva hävdar vi bestämt!!!

Efter att Yra gjort sin HD-röntgen i måndagss var hon helt slut.. hon sov och sov, men vid 21:30 piggnade hon till och tyckte att det skulle lekas och busas, det tyckte inte vi så hon blev nedröstad. Nu väntar vi på att få svar ifrån skk på plåtarna och hoppas att vi har en frisk och sund donna, fick iallafall kontaterat att hon har alla tänder hon ska ha och ser sund ut för övrigt, dessvärre är det ett par av hennes syskon som har lite tandförluster men de skulle nog kollas med röntgen det också!!
 Det var väldigt roligt att träffa hussar/mattar/hundar från kullen och vi var på kliniken mellan ca.11-14:30, satt och pratade skit medans hundarna i tur och ordning blev "neddrogade" och röntgade + vaccinerade. Fanns även en lite kaffeautomat i väntrummet som vi satt i, den passade vi på att lensa på diverse smarrigheter :)

Igår hade vi min bästakicki hos oss, hon skulle hjälpa matte sy en amningskudde, vi började med en hundpromenad och Yra var sååå glad så att ha med en ny filur på promenad. Hon uppskattade även besöket på flera sätt, hon försökte till exempel att sitta i Kickis knä samtidigt som Kicki förökte sy på sin symaskin, Kicki tyckte iiinte att det var så behändigt.. Yra har fortfarande inte förstått varför, hon tyckte även det var underligt att kicki inte ville hålla i hennes ben och leka med hennes boll när hon ändå satt där vid köksbordet trots att Yra vid flertalet gånger gick och hämtade saker och la dem i kickis knä.
Matte ryckte in som lekkamrat, hon var inte fullt så rolig men fick duga...
När kudden var klar och vi hade pratat oss torrra i munnen åkte kicki hemåt i sin lilla röda faran, och jag och Yra gick och la oss precis slut vid 21:30 efter ett godnatt samtal med husse.. 



Kommentarer
Postat av: Nilla

Grattis till HD A på Yra!!! Filippa fick B och Stella, Freja och Fenix fick A. Frodos resultat hade inte kommit än. Alla har artros ua.

2009-04-03 @ 07:36:33
URL: http://onasyrvaderfilippa.weebly.com
Postat av: Nilla

Grattis till HD A på Yra! Filippa fick B och Stella, Fenix och Freja fick A. Alla hade artros ua. Frodos resultat hade inte kommit än.

2009-04-03 @ 07:38:08
URL: http://onasyrvaderfilippa.weebly.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0