A-BARN!!!!!!! (åsså har kursen startat!!!)

Jiiihooo vad skönt, Yrtpyrt har A-höfter, likväl som syskonen Freja, Stella och Fenix och lilla Filippa hade B. Skönt att veta att våra hundar är sunda och välskapta! Även roligt för Tomas & Elisabeth som fött upp våra godingar på kennel Önas Yrväder. Inom kort kommer det halvsyskon till F-kullen då mamma Fia är parad med Varvick Valdo vom Gebrannten Valde och ska ha sin kull inom det närmaste. Hoppas på att allt går bra och att det blir många fina valpar!


Hund:   S33128/2008   Önas Yrväder Furia  Födelsedatum:    2008-03-23     
Ras:   Dobermann     
Kön:   T Tatuering/tång-ID:   
Storlek:    Chip-nr:    752098100400331
Hårlag:    Far:   S31275/2007   Krutow Di Altobello
Färg:   brun m roströda tecken Mor:   S35424/2003   Cerridwen's Gavenia

Veterinärdata
Undersöknings datumVeterinär / KlinikResultat
2008-05-20Carlsson Inger öga ua
2009-03-30Djurkliniken Partille HD grad A
2009-03-30Djurkliniken Partille artros ua (0)




Igår började Yra och Husse på allmänlydnadskurs, Matte var satt på första parkett som åskådare för att även hon få ta del av kunskaperna som lärdes ut. Gidck förvånansvärt bra för att vara första urstillfället måste jag påstå!!!



Kommentarer
Postat av: Karin

GRATTIS till chokladprinsessans HD-resultat!!! Det var så kul att träffas i måndags - trots att jag inte fick vara så social som jag hade velat!! =)

Hälsa Chippendale! (hans nya officiella namn, kommer aldrig att få heta annat mer... Har aldrig varit med om en man som varit så ivrig att få ta av sig "kläderna"!!! =P ) KRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM!!!!

2009-04-03 @ 14:18:34
URL: http://www.lissie.se/tusse
Postat av: Nilla

Grattis igen! känns skönt att vovvarna är sunda och fina ;-) Vad roligt att det gick så bra på kursen!!! Ibland är det nästan ännu mer lärorikt att titta på ... Fast så upptäcker man att det är svårare än det ser ut.



Kram!

2009-04-03 @ 15:40:11
URL: http://onasyrvaderfilippa.weebly.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0