I fredags

Kom Jenny till knektängen på eftermiddagen, vi hade bestämt oss för en gemensamt hundpromenad. Hundarna, och framförallt min hade bestämt sig för att agera draghund och vara extremintresserad av sin fyrbente vän och det tog halva vårt promenadståk inna Yra fattade att hon inte skulle busa utan promenera. Jag och Jenny fick nog mest träning av den promenaden, men skam den som ger sig.

När vi återkom till hemmet hade Jenny lagt ut ett spår åt Nilla , så dom tog en runda. Nilla som aldrig har spårat förrut fattade inte riktigt vad hon skulle göra, däremot hade hon turen att "hitta" en av sina leksaker som plötsligt låg och "skräpade" på vår mark och blev lycklig över det :) !

 Spårningsförsök

     Yra väntar på sin tur

När nilla letat reda på sin leksak och Jenny återgått så fick även Yra prova på att spåra, hade lagt ett rakt enkelt spår till henne, hon lika som Nlla "råkade springa på" sin favvo leksak ute på ängen, men enligt jenny kom näsan gång efter detta och hon hade letat sig fram till nästa leksak.. hihi.. det får vi prova igen, båda två behöver ju uppenbarlgen träning!!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0