YraPyraFikonskalle

Igår var vår lilla tjej jätt lugn och redig hela dagen, och husse berättade att hon sovit i stort sett hela tiden när hon var med honom på jobbet. Jag åkte dit efter jag slutat och vi var kvar till omkring 19:30. Hund sov även då, tog sig endast från sin bädd till matskålen för att äta och sedan till mitt knä för att få fortsätta sova där en stund.

Vi åkte hemåt efter att vi hade handlat lite.

När Yra efter att ha sträckt på sig en stund i bilburen studsade ut på gräsmattan hände något... hon fick pigghetstrick i hela kroppen och började springa fram och tillbaka i stormen, hämtade världens längsta pinne (i jämnförelse med dobbisvalp) och släpade med sig den.. gnagde lite och hämtade sedan en lika stor till...  När hon äntligen fattade att vi ville att hon skulle med in studsade hon på lätta tassar upp för trappan... sen fortsatte hon sitt pigghetsryck, det gick som tusan fram och tillbaka leksaker, husse, matte, köket, bädden, barnens rum, badrummet.. ja ni fattar.. Rätt som det var hade hon hittat ett intressant föremål i sovrummet, husse fick berätta för henne att linnet hon höll på att äta upp tillhörde matte och inte YRAPYRAFIKONSKALLE och visade istället de leksaker som faktiskt är hennes och ingen annans! När matte kom upp från duschen blev Yra jätteglad och tyckte att "henne har inte jag sett på länge" hon rusade fram och hoppade upp på matte som fick en uns ont av att bli knockad av en hund strax brevid ljumsken!
Så här höll hon på ett bra tag, tills det sa stopp i den lilla bruna kroppen, och hon återigen däckade i sin bädd... fick väcka henne för sista målet mat.
Hon sov sedan hela natten och vaknade inte ens när matte gick upp vid 06:00 i morse.


Glad och pigg hund det har vi fått ialla fall, åtminstonde bitvis under dagen :)

♥Helt plötsligt känns det som lilla Yra alltifd funnits hos oss, och man kan inte tänka sig ett liv utan denna bruna, glada familejmedlem!! ♥


tjo för nu

Kommentarer
Postat av: Karin & the "dobgang"

HA, ha - visst är det härligt med en dobbis med "glädjefnatt"???!!!!

Rutan är ganska duktig på att sova också - och det är väldigt tacksamt när hon är med på jobbet.

Jag tror värmen har tagit "styggt" på dem - Rutan är som piggast vid 22.30-tiden på kvällen - då har hon sovit sig i form! =)

2008-06-12 @ 08:24:53
URL: http://www.lissie.se/tusse

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0