Fiskedag i Mossbrott

Igår kravlade vi motvilligt ur sängen redan 06:20, på med underställ regnställ och mössa, väcka trött hund och sedan åka till Niklas och Jenny. Detta endast för att vi hade bestämt oss för att åka till mossbrott och fiska tillsammans.
Niklas som är något mer fskerierfaren än vi andra tog genast på sg rollen som guide och hjälpte oss med liner & krokar...

Niklas fördelade på följande vis, jag och jenny skulle kastmeta med räka och Jesper och han skulle vara mer manliga och därför flugfiska :).

Den enda som tydligen tagit med sig fiskelyckan denna dag var Nickepicke som fick en regnbåge... Jag och Jenny som hade bestämt oss för att vinna den lilla interna fisketävlingen fick ge upp framåt eftermiddagen, men skyller på dåliga räkor och inget annat!!!!

En mysig dag fick vi iallafall, solsken hela dagen, äggmackor till frukost och grillad korv till middag, vi var alla trötta när vi avslutade dagen med fika på Knekltängen!!!!

 FlugfiskarJeppe

 Kastmete....

 Brottet i morgonsolen...



 Fika!!!!

 Yra dricker vatten ur Kåsa

 Spännande med räkor som flyger omkring i luften.

 STORfiskar´n

 
Regnbåge alá Niklas

 Regnbåge Närbild/profil

Kommentarer
Postat av: Catrine

Vilken härlig dag!

2008-10-20 @ 21:00:18
Postat av: Nilla o Filippa

Hej på er!



Vad fin Yra är! Och hon verkar vara riktigt lugn!? Men skenet kanske bedrar?! Vi får ju dra ihop en dobbisträff någon helg, för det vore skoj att träffa Yra med familj IRL också :-)

2008-10-25 @ 22:22:03
URL: http://onasyrvaderfilippa.weebly.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0