Lite bilder från senaste veckan



Vegetarian????

Vår lilla brunis har en förkärlek till Blommor, helst av allt äta dom.. detta vet man mycket väl som dobbisvalp att man inte får, men får man vara ensam ute en liten stund passar man på att ta sig en brakmåltid i mattes krukor. När man sedan blir upptäkt ser man hemskans oskylldig ut! 

 Det var inte jag!!!!!!!!!

 Jag vet inte vem som gjorde det!!!

 Bildbevis på gärnisngsmannen (hunden)!!







I Söndags kom matte och husse på att det var fallens dagar i Trollhättan, så vi packade fikakorgen och åkte iväg  spöregnet. När vi kom fram blev det uppehåll och vi satt och mös några timmar och tittade på fallpåsläppet. När vi var påväg tillbaka tll bilen blev vi stannade av en tjej som stod och delade ut smakprover från Cellog´s, hon kom fram till oss och frågade vart Yra kom ifrån, det visade sig att hon var matte till Yras lilla bruna syster och tyckte att det såg ut som vi kom gående med hennes hund! Roligt att träffa på henne, lite synd att hon inte hade syrran med sig dock hade varit roligt att få träffa henne!!

 

Yra och husse busar!!!

 Spanar´n!



 Yra och matte  Trött

 
 

Kommentarer
Postat av: Rutan m flock

HEjs svejs i värmen!

Nästa gång ni kommer åt Trollhättehållet får ni mer än gärna komma förbi och hälsa på vår flock av tvåbenta och fyrbenta!!! =)

Det skulle vara så kul att träffa er och er chokladprinsessa.

Rutan sover om dagarna - och är pigg och busig om kvällar/nätter - jag tror att hon är en vampyr!! =P

2008-07-23 @ 16:59:39
URL: http://www.lissie.se/tusse

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0