håltagning av öra!!!

Yra har hål i örat.... och då menar jag inte hörselgången utan ytterörat..

man kan ju tro att vi vill ha en megahäftig dobbis och sätta piercingsmycken i öronen på henne, men riktigt så var det inte i detta fallet.
Där var mer som så att vi skulle ut på hundpromenad med kompisarna  och deras dobbisdonna som är i 6års åldern (tror jag N & J får ha överseende om jag felar något på T:s ålder) hon har inte träffat Yra förrut, hon (varulven som jag kallar henne numera) var för Yra en spännande varelse.. så stor, svart och utan svans, Yra som är en social och glad valp med tankar om att ingen i hela världen vill henne något ont ville ju naturligtvis hälsa på stor vovve...stor vovve uppskattade inte Yras mindre graciösa hälsningstrick utan bestämde sig för att försöka bita av henne örat... som tur var lyckades hon inte.. däremot har Yra numera hål i örat och sargade kanter med sårskorpor. Det blödde som tusan och vår  hund har haft förband på örat i två dagar (sådär snygg) och sett ut som en skadat soldat...
Som tur är har hon ju fantastiskt fina anlag och därav även ett läk-kött som inte gårav för hackor, så hon börjar rätta sig till igen hihi...!!! SÅ kan det gå med en nyfiken valp och en mer gaggig valphatande donna ...Får väl hoppas att YraPyraFikonskalle lärt sig något av denna händelse, om inte annat får vi väl förbereda oss med förstahjälpenkit och storpack plåster nästa gång det är dax att träffa T.
                                                   


tjoho!

Kommentarer
Postat av: Calle Schulman

Ni har inte funderat på att ta den där yra hunden på en kurs på brukshundsklubben ? Det är väl en BRUKSHUND ?!

2008-07-10 @ 22:32:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0