Snart är det helg igen..

.. vilket känns väldans skönt, barnen kommer och jag har tänkt försöka få till ett pepparkaksbak med dom, lovade det vid ett svagt tillfälle förra helgen dom var hemma ;)!!



Vi misstänker att vår hund håller på att gå in i sitt första löp.. hon är tro det eller ej aningen knasigare än vanligt vår lilla chokladpralin, bara att avakta och se om vi misstänker rätt!

Solen har just börjat gnistra i snön utanför fönstret här och genast blir man sugen på en hundpromenad i skogen istället för att sitta inne på jobbet, tror även (fast än att hon sover i besökstolen för stunden) Yra hade tyckt att det hade varit skojigt!! Tyvärr är det ju så nu denna på sidan av året att det är fullkomligt bäcksvart  när man kommer hem från jobbet, och mörkrädde matte (även husse lider en aning av mörkräddheten)vägrar gå ut i skogen när man inte ser något, vägar går bra (även om jag går snabbare än vanligt) men skogen, nej, nej, så voffsing tycker nog att det är lite trist och får mestadels sådana äventyr under helgerna :) !!!!


JobbTime..




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0