Julstöket är över..

.. och man är tillbaka på jobbet igen.. förvisso gäller det bara två mindre svettiga dagar med tanke på att de flesta håller stängt eller går på lågvarv dessa mellandagar.

Varit hemskans skönt med långledighet, vi har haft lagom mycket firande och inte behövt flänga som skållade råttor som det kan vara. Julafton var vi hemma och hos Hambo & Eda och juldagen var det Tibrofirande, vi avslutade kvällen med att träffa en kompis till jeppe + hans två vänner på en krog i stan där de fick i sig några öl och jag fick mig ett alkoholfritt glas vin. Annandagen ägnades åt mellandagsshopping där både ja och Jeppe fyndande, och det tänkta firandet denna dag blev inställt på grund av att bror fick magsjuka.  Barnen var hos oss både julafton och juldagen vilket varit mysigt.

Igår var vi ute med Nikals, Jenny, Mille och hundarna på promenad + korvgrillning, var en såndära toppenfin dag med rimfrost och solsken och sisådär 5 minusgrader, var jättefint på Kinnekulle törs ja lova, var väl ute i ca 3 timmar och Yra var helt slut när vi kom hem.. var hemskans mysigt! kommer bilder från promenaden senare....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0